Adott egy 20-30 közti nő, aki felkerül a nagyvárosba. Ott valamilyen kínos helyzetbe kerül, amikor észrevesz egy férfit, aki korban hozzáillő, sármos, izmos, kékszemű, sötét hajú, elegáns, tekintélyt parancsoló, udvarias, stb. A férfiről később majd kiderül, hogy iszonyatosan gazdag is, és az ágyban is olyan képességei vannak, mint egy emberfeletti lénynek. (Csak hogy az átlagember amúgy teljesen normális képességeivel ne legyen majd elégedett az olvasó...

A pasinak egész véletlenől pont a főhősünk jön be, de a nő megtudja, hogy a pasinak eddig minden nő csak egyszeri szexhez kellett, aki pedig hosszabb távon is mellette volt, azzal nem feküdt le. A pasi udvarol, a nő ellenáll, undok vele, de legbelül mégiscsak kívánja. A pasinak ez tetszik és emiatt tovább nyomul. (Mintha a pasiknak ez tetsze és nem a kedvesség...) A nő sorozatosan ellentmond neki, a pasi folyamatosan nyomul, majd egyszer a pasi már nem bírja tovább és az ellentmondás ellenére is megcsókolja. (Amiért az életben amúgy már a nők feljelentenék, és lecsukatnák erőszakért...) A nő először ellenkezik, végül visszacsókol.

Persze van egy barát is, aki óvja a pasitól a főhőst és információkat szolgáltat. Aztán mégiscsak kialakul egy románc, a pasi folyamatosan bókol, drága ajándékokkal halmozza el, jó éttermekbe járnak, szép helyszínekre mennek, ami az átlagember számára elérhetetlen. (Csak hogy csorogjon a nyálunk és lehessen mondani a saját partnerünknek, hogy bezzeg te, miért nem...) A nő persze sokszor ellenkezik, kamuzik, hogy nem ér rá, stb. de a pasi mindent benyel, mintha nem is lenne más nő a világon. 

Elmélyül a kapcsolat, a pasi olyanokat tesz, amit a korábbi nők nem kaptak meg, megváltozik a főhős kedvéért, és kiderül, hogy a lakásába még más nő nem is járt, ő az első akit felvisz, aminek a főhős persze nagyon örül.

Aztán jönnek a pletykák, a félreértések sora, kiderülnek sötét titkok a múltból, mindenféle intrikák, még egy féltékeny nő is bekavar, végül valamilyen félreértésőből a nő szakít a pasival, de belül azért őrlődik és vágyik rá. 

Mígnem végül kiderül, hogy csak félreértés volt az egész, (a pasi persze bocsánatot kér), és újból egymásra találnak. A pasi megjavul, már csak a főhősünk kell neki, más nőre rá sem néz. Mindenki a főhőst irigyli, róla szólnak az újságcikkek.

És boldogan élnek míg meg nem halnak.

És a válasz a címben feltett kérdésre:

Mindegyikről